O nas

Smo zanesljiv, zagnan, optimističen tim, za katerega turizem ni delo, ampak način življenja. Na podlagi nekajletnih izkušenj na področju animacije gostov, vodenja turistov, oblikovanja turističnih produktov in programov za vse generacije za vas ne ustvarjamo izletov, ampak nepozabna doživetja, ki Vam prinašajo aktiven počitek in sprostitev.

Z veseljem vam pokažemo čudovite, še neodkrite kotičke neokrnjene narave, zanimive ogledne točke in znamenitosti, vas seznanimo s kulturnim in etnološkim izročilom izbrane regije. Radi vas razvajamo in se vam popolnoma prilagajamo. Na željo vam uredimo tudi glasbeno animacijo in humorista.

Posebnost naših paketov je vsebinska usklajenost programov, ki so poučni, zanimivi in zabavni. Če vam pripravljeni programi ne ustrezajo, Vam z veseljem pripravimo program po Vaši želji, potrebah, interesih. Pripravljene imamo številne strokovne ekskurzije, pri katerih smo se orientirali glede na interes društva, združenja ali organizacije. Svoj dan, konec tedna ali počitnice si lahko ukrojite sami. Sporočite nam svoje želje, potem pa GO!

Obljubljamo vam nepozabna doživetja!

Pri tem vedno upoštevamo tri načela, ki so temelj našega delovanja:

–  ažurnost, hitra odzivnost                                                                                                                                                                                                                                                           – transparentnost ponudbe                                                                                                                                                                                                                                       – kvalitetna izvedba

Naša vizija je ostati naročnikom prijazna, odgovorna, 100% odzivna, fleksibilna agencija, ki nudi pregledne,  transparentne programe, brez skritih stroškov in zavajujočih pogojev poslovanja. Postati želimo agencija z najbolj ustrežljivimi, prijaznimi in kompetentnimi turistični vodiči z licenco, ki so istočasno domačini v ciljni regiji. Naročniku želimo zagotoviti kakovostno storitev, enkratno globalno izkušnjo, sproščeno potovanje brez skrbi in časovnega pritiska.

Doživite, začutite, okusite Slovenijo! Potujte z nami – z vsemi čutili!

Kaj o nas pravijo naši gostje?

Ko ti nekdo predstavi kraje na tak način kot je nam Koroško ga. Martina, ti ostanejo ti kraji za vedno v spominu. Preživeli smo čudovit dan, naše potepanje je obsijalo jesensko sonce in nam je tako Koroško pokazalo v vseh njenih lepotah. Paket »zabavna tradicija« je bil za nas zelo zanimiv in je bil primeren za mlade kot tudi za malo starejše. Vsi naši člani so bili zelo navdušeni. Že na samem začetku nas je do dobrega nasmejal gospodar  kmetije Klančnik, ki nam je na duhovit in zanimiv način predstavil življenje na sodobni kmetiji. Ogled kmetije, lovskega muzeja in molžnega robota je bil zanimiv. Splavarjenje po Dravi in druženje s flosarji je bilo za vse nas veliko doživetje. Flosarski golaž in okrepčilo pa nam je dalo nove moči za nadaljnje potepanje po Koroški.  V Bistriškem jarku smo si ogledali kapelico, ki je grajena iz materialov iz oklice, edinstvena kapelica, ki je še nismo videli. Ker smo bili »pridni« nas je Martina še peljala na sprehod po Slovenj Gradcu, kjer nam je pokazala kje se dobi najboljši  sladoled pri njih. Martina hvala, bil je božanski! Na koncu pa smo še obiskali mojstra, ki nam je predstavil obrt izdelovanja lectovih src in drugih njegovih izdelkov. Hvala g. Pergerju, ki nam je zelo barvito predstavil njihovo obrt. Pri ogledu Koroške morate prav gotovo obiskati hišo mojstrovin. Imeli smo super…super…super…prav gotovo se bomo še vrnili na Koroško. Ga. Martina, hvala za vaš trud in prijaznost. Vsem pa lahko z gotovostjo priporočam GO turizem, da z njimi spoznate Koroško ali druge kraje. Upam na nadaljnje sodelovanje med našim turističnim društvom in GO turizmom.

Milan Vuk, Turistično društvo Hotiza

Ko sem letos pregledovala razne turistične ponudbe za enodnevne izlete, med množico ponudb ni bilo nobene, ki bi mi padla v oko ali je bilo preveč vožnje ali preveč hoje, skratka nič takega, kar bi me pritegnilo. Čez dva dni, ko se spet ubadam z to zadevo, pa mi pride v roke ponudba podjetja GO turizem za ogled Koroške. Po telefonskem pogovoru pa si rečem to je to. S tem izletom sem se želela zahvaliti, pa tudi nagraditi naše starejše članice in člane za ves trud in delo, ki ga vrsto let namenjajo za ohranjanje tradicije prostovoljnega gasilstva v Sloveniji. No in tako samo se polni pričakovanj, lepega sobotnega jutra, odpravili na Koroško. Odprtih ust smo poslušali “mojstra” izdelovalca “lectovih src”, obiskali smo hribovsko kmetijo, kjer izdelujejo izdelke iz starih vrst jabolk in hrušk ter razne sladice. Veliko smo lahko tudi poskusili. Ogledali smo si  kmetijo, kjer smo prvič videli “avtomatsko molžo”, se popeljali s turističnim vlakom na ogled obore z divjadjo. Podkrepili smo se z domačim kruhom, obloženim z salamo iz divjačine, vse pa poplaknili še z domačim jabolčnikom v tristo let stari zidanici.  

Ogledali smo si tudi Koroški gasilski muzej na Muti ustavili smo se tudi pri gasilcih poklicnega gasilskega zavoda Ravne na Koroškem. Dan smo zaključili v prijetni gostilni, kjer so nam postregli z zelo okusno večerjo, med katero pa so nas zabavali “Trio adijo”.

Nazaj grede se nismo mogli načuditi, kaj vse skrivajo nam tako bližnji kraji. Iznajdljivost ljudi, ki so daleč od mestnih središč in razvajenih, ter zdolgočasenih meščanov. S svojo marljivostjo in skromnostjo znajo pričarati resnično idiliko podeželskega življenja z naravo. Skoraj nismo mogli verjeti, da se tako blizu nas skrivajo taki biseri. Zahvaliti, pa se moramo predvsem Vam gospa Martina za enkratno vodenje, čudovito razlago, predvsem pa Vas moram pohvaliti, da imate zelo prefinjen čut za odkrivanje takih biserov naše lepe Slovenije. Bili smo si enotni, da si še želimo sodelovanja z vami. Res prisrčno hvala za res čudovito doživetje.

Ida, PGD Šalek

Naš čebelarski Izlet po Koroški in Avstrijski Koroški je bil čudovit, kljub ne preveč lepem vremenu. Na srečo nas ni nikjer “pralo”. Posebna zahvala gre GO TURIZMU gospe Martini za čudovito organiziran izlet in profesionalno opravljeno delo. Kar je bilo dogovorjeno je bilo izpeljano, kljub problemom, ki so se pojavili (višja sila). Za izpeljavo in vodenje lahko pohvalim g. Šegovc Hermino, ki nas je čudovito vodila. Lahko rečem “PRAVA MATICA VODIČKA “. Tudi gostinci nas niso pustili na cedilu in so nam pripravili slastno večerjo.

Lepa hvala vsem akterjem, na katere se bom še vedno obrnil in jih poprosil za organizacijo in vodenje izleta.

Predsednik ČD Radlje ob Dravi
Ahmet Begič

 

Vtisi naših članov in mene osebno iz sobotne ekskurzije so z eno besedo odlični. Kot sem že v pogovoru z vami omenil, da organizira naše turistično društvo vsako leto izlet v neznano tako da imamo izkušnje na tem področju z različnimi agencijami in vodiči. Presenetilo me je vaša angažiranost in prilagodljivost tudi na tako majhno skupino (oz. avtobus je bil prevelik !!!). Predvsem všeč nam je bila še dodatna točka, ki je bila spontano dogovorjena, prelepa vinska klet, gostoljubnost ter odlična večerja. Slabih ali negativnih lastnosti te ekskurzije resnično ni. Vašo agencijo ter vas ga. Martina bom priporočil in sigurno še vseh ostalih 16 popotnikov naprej. Upam, da se še vidimo na kakšni ekskurziji .

Še enkrat HVALA in lep pozdrav!                                                                                                                                                                                                                                                Dejan Negro, PGD Veliko Ubeljsko

Spoštovana ga. Martina,

kar nekaj časa je minilo od našega izleta, pa smo še vedno pod vtisom zares izjemno dobre organizacije in vodenja izleta po Koroškem, katerega je organizirano TD Vojčji potok. Zaradi tega sem prosila predsednika za elektronski naslov, da to tudi na glas povem. Sem ena izmed udeleženk izleta in na enakem programu sem bila ne dolgo nazaj pa vendar cel izlet je bil popolnoma drugačen. Vaš pozitivni duh, energija, znanje in profesionalizem se je odražal ves čas našega druženja na izletu. Komunikacijske veščine so izrazite, najbolj pa me je prepričal način, kako zainteresirati več kot 40 udeležencev k poslušanju čudovite razlage ob razglednih točkah. Ne vem ali vaši nadrejeni vedo kakšen biser ste, upam, da jim boste preposlala moje elektronsko sporočilo – pravzaprav želim, da slišijo kako smo bili zadovoljni. Predsednik turističnega društva vsako leto organizira zelo dobre izlete za člane. Vsako leto se potrudi, da imamo novo destinacijo in za res skozi te izlete osvežujemo ali dopolnjujemo naše znanje glede lepot Slovenije, vendar tokrat kot sem rekla je z njegovo in predvsem vašo pomočjo izlet dobil svojo krono.

Vse pohvale in nasvidenje!                                                                                                                                                                                                                                                          Ines Naumovski

Ob analizi dela v tem šolskem letu smo v okviru aktiva opravili pregled  izvedenih strokovnih ekskurzij in interesnih dejavnosti.

Ena izmed ekskurzij je bila opravljena na Koroško, dne 11. in 12. 10. 2012, v vaši organizaciji, GO turizem. Skupino je sestavljalo 48 dijakov in 3 spremljevalci. Ob povratnih informacijah udeležencev na ekskurziji smo prišli do skupne ugotovitve in ta je bila:

  • izvedba strokovne ekskurzije  razgibana
  • učni listi inovativni in zelo pregledni ter uporabni
  • razlaga vodnice jasna in dinamična
  • animacija pestra in zabavna.

Zahvala gre predvsem gospe Martini Verčkovnik za pripravo programa in izvedbo le tega.

Stremimo k čim večjemu medsebojnemu sodelovanju s ponudniki turističnih storitev, k prepletanju naše miselnosti in izmenjavi izkušenj. Sodelovanje z vami je bil primer dobre prakse.

Elvira Štumpf, Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci

 

 

 

V Turističnem društvu Trebnje smo se odločili, da gremo v mesecu septembru na izlet in sicer v nam še nepoznan del Slovenije, na Koroško.

Obrnili smo se na GO TURIZEM, go. Martino kot lokalno vodičko. Z vašim vodenje smo bili nadvse zadovoljni. Vse, kar smo se predhodno dogovorili, je držalo, in ga. Martina je upoštevala naše želje. Glede na tempo življenja, ki ga imamo in vedno se nam kam mudi, smo se v našem društvu odločili, da na izletu pa tega nebi bilo in nebi bili tako vezani na čas. Ga. Martina je to zelo profesionalno izpeljala in nam izpolnila tudi to željo. Ogledali smo si zelo veliko in tudi obogatili svoje znanje. Ga. Jožica je tudi poskrbela s svojimi zelišči, da smo iz Koroške odšli pomlajeni in nasmejani. Za jagodo na smetani pa je bilo čudovito koroško kosilo. 

Ga. Martina, zahvaljujemo se vam za čudovito dvodnevno vodenje našega izleta in vašo prijaznost.

Zagotovo se še oglasimo pri vas.

Člani Turističnega društva Trebnje

Sestavite si izlet po vaših željah, pričakovanjih, potrebah!

Martina Verčkovnik s.p., 

Pameče 109, 2380 Slovenj Gradec

+386 51 328 698

info@go-turizem.eu