Izleti za podjetja

Sindikalni izleti (eno- ali večdnevni), teambuilding programi

Preživite lep dan ali dva s sodelavci, okrepite prijateljske vezi, prebudite timski duh, smejte se in se sprostite! Programe izletov in teambuildinge za kolektive od 15 do 200 udeležencev pripravljamo glede na interese, potrebe in želje naročnika ter glede na izbrano ciljno regijo. Sindikalni izleti lahko vsebujejo tudi strokovno noto – sporočite nam izbrano panogo in uredimo vse potrebno za ogled, izmenjavo izkušenj in srečanje.

Aktiv`n sindikal`c –                          Koroška, 2 dni

Podali se boste v Geopark Karavanke in s kajakom raziskali podzemlje Pece. S pravim rudarskim vlakcem se boste odpeljali v nekdanji rudnik Mežica, si nadeli potrebno zaščitno opremo, se po skoraj 100 stopnicah spustili do nivoja vode skoraj 700 m pod površjem in se s kajaki podali na nepozabno avanturo. Kot se za rudarje spodobi, vas v podzemlju čaka tudi odlična rudarska malica.

Turbulentne avanture se nadaljujejo, zdaj nad površjem. Obiskali boste turistično kmetijo in se s turističnim vlakcem odpeljali na ogled obore z divjadjo in bogate lovske zbirke. Nato vas bo gospodar povabil v preko 250 let staro klet, kjer vam bo predstavil življenje in delo na kmetiji ter vas pogostil z dobrotami s kmetije – domačim kruhom, divjačinskimi salamami, jogurtom in moštom.

Na dvodnevnem potepanju po Koroški se boste pridružili tudi splavarjem na zabavni, smeha in dobre volje polni vožnji s splavom po Dravi. Ob prihodu v pristan vas bodo pogostili s kruhom, soljo in žganjem, med samo vožnjo pa vam bodo nasmejane flosarske frajlice postregle flosarsko kosilo. Najstarejši flosar vam bo zaupal kar nekaj zabavnih prigod iz življenja flosarjev, z muzikanti boste lahko zapeli in zaplesali, doživeli boste tudi pravi flosarski krst.

Sledi ogled ekološke kapelice v »lepi dolini«, krasnega opomina na škodljivo poseganje človeka v okolje in se skozi gozd sprehodili do Sedelnikovega slapa, ki je s svojimi 23 m najvišji na Kobanskem.

Pojdite se sindikalno solit!

Slovenska Obala, 2 dni

Dan se bo začel v Piranu, slovenskemu obalnemu biseru. Po vodenem ogledu mesta, sprehodu po krasnih ozkih ulicah in zanimivih trgih boste imeli čas za sprehod, osvežitev s kavo in lovljenje sončnih žarkov, ogled kakšnega muzeja, galerije ali kratko namakanje nog.

Nato se boste odpravili proti Kopru, slikovitemu zgodovinskemu mestu, ki predstavlja most med kraškim in submediteranskim svetom. Vkrcali se boste na ladjico, zajahali valove in se podali na panoramsko vožnjo po slovenski obali. Med lovljenjem sončnih žarkov in namakanjem nog si boste z morske perspektive ogledali celotno slovensko obalo in se okrepčali z okusnim kosilom in pijačo po izbiri.

Po vrnitvi v pristan se boste odpravili na ogled tipične primorske vinske kleti in pokušino odličnih istrskih vin na znano vinogradniško-turistično kmetijo v zaledje Obale. Čarobni razgled, sončni zahod in rujna kapljica bodo pika na krasnemu dnevu na Obali.

Nov dan boste začeli v Krajinskem parku Sečoveljske soline, kjer si preteklost in sedanjost še vedno podajata roko. Z vodnikom se boste sprehodili skozi park do centra za obiskovalce in si ogledali krajši film ter predstavitev vodnega režima z interaktivno maketo solin in spoznali pradavni način solinarjenja. Priložnost za nakup slovenske soli. Po slastnem kosilu se boste odpravili na ogled pršutarne. Ogledali si boste slovensko pršutarno, spoznali proces pridelave kraškega pršuta, začutili utrip burje in seveda pršut tudi poskusili.

Poslovna srečanja, konference, seminarji

Uredimo primerno opremljene prostore za vse vrste srečanj, konferenc, seminarjev ter pripravimo kakovostno kulinarično pogostitev med odmori in po zaključku srečanja. Po uradnem delu srečanja organiziramo ogled kakšne zanimive turistične točke ali zabavni večer na lokaciji. Ponudbo pripravimo glede na Vaše želje, potrebe in interese. 

Za ponudbo smo Vam na razpolago na 051 328 698 ali info@go-turizem.si

Sestavite si izlet po vaših željah, pričakovanjih, potrebah!

Martina Verčkovnik s.p., 

Pameče 109, 2380 Slovenj Gradec

+386 51 328 698

info@go-turizem.eu